Prodej stavební parcely 4198 m², Ročov

770 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

K prodeji nabízíme pozemek o rozloze 4 198 m2, který se nachází cca 1 km od obce Ročov, kde najdete kompletní občanskou vybavenost. Přímo u pozemku je autobusová zastávka. Pozemek představuje ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Jednou z nezaměnitelných výhod tohoto pozemku je okolní příroda, která je plná vzrostlých stromů a zeleně, což vytváří idylické prostředí pro relaxaci a rekreační aktivity. Na pozemek nejsou přivedeny žádné inženýrské sítě.

Pozemek je v územním plánu uveden částečně jako plocha rekreace, částečně jako zahrada. Jako plocha zahrady je z pozemku uvedeno cca 2 237 m2 a jako plocha rekreace je cca 1 961 m2.
Přípustné využití:
je výstavba objektů individuální rekreace (chaty či rekreační domky) do Pz 40 m2, přičemž zastavěno může být max. 5 % plochy parcely. Stavba přízemní s podkrovím se sedlovou střechou. Stavba je možná v horní části pozemku, ochranné pásmo od plotu je 2 m.
Nepřípustné jsou zde především stavby výroby, hygienicky závadné nebo vzhledově rušící.

K pozemku je možné přikoupit pozemky par.č. 275/1, 274/4 za 300 tis. Kč.

Pokud máte chuť tvořit a hledáte místo, kde si můžete užít vlastní zahradní projekt, je toto pro vás ideální příležitost.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 4576
Plocha pozemku 4 198 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

Zobrazit kompletní nabídku RK

QUANTUM REALITY

Sdílet nemovitost